Hollywood är nära

Facebookfilmen Social Network ska tydligen vara sjukt bra, men det hade jag redan förväntat mig, jag menar - Facebook - livets liv(!) Nu behöver man inte ens gå utanför dörren för att socialisera, eller varför inte ge någon en "poke".. det blir inte lika obekvämt som tidigare då man tryckte in sitt finger i ryggen på personen framför en i ICA-kön bara för att man var så sugen på att ge någon en "poke".
Och alla vänner, 816 st - här behöver man aldrig känna sig ensam. Okej, antalet vänner som man egentligen känner och kan prata med kanske ligger på en dryg 7-8% av det totala antalet.

Jag vill här klargöra att jag inte klagar på Facebook, tvärtom, det är ett fantastiskt tidsfördriv - men jag har kommit på något bättre:

Filmen om Lunarstorm.

 


See you in Hollywood, suckers.





hundra procent


Teenage dream

Efter att Bella visade mig den här videon så kan jag officiellt säga att Katy Perrys låt "Teenage dream" numera är förstörd.


What's all the fuss about?

ELIXIA's Combatinstruktör startar passet med att säga;

".. And I will not tolerate you talking to your friends during my class. If you do, I will go DOWN on yo' ass!!.. Im also tryin' to switch the music from time to time so if I hear any complains I will Beat the Crap out of you! ... And also, please make sure that you bring all of your friends next time; cuz then I'll get a raise and won't have to switch to SATS."

Man kan inte annat än att tycka att killen är lite skön. Men samtidigt, väldigt läskig.



 

Och vinnaren är...

Jag var med i det norska programmet Modell på 1 dag ganska nyligen och delade den glädjen (läs: skräckupplevelsen) tillsammans med mina vänner, i soffan, hemma hos oss.

Många skratt blev det, mest från Roy och Fred, när jag försökte dra till med ett norskt ord då och då, en dialekt á la göteborgska - vart nu än den kom ifrån - och det där typiska Ellen-sättet:
Ingeborg: Vi vill ha med dig i programmet Modell på 1 dag!
Jag: Va!? NU!?.... Men jag ser ju ut som FAA-AAN!(?)




Men gissa vem som vann!?
G.L.Ä.D.J.E.R.U.S.

 

En söndag med ett perfekt slut

Äntligen har fruarna kommit hem från deras Weekend i Bergen, som vi har saknat dom!
Det betyder med andra ord Hemlagad mat + tända ljus + skvaller och kos i soffan :)




Modell på en dag

Snart var det dags.

Jag är iaf glad över att ha träffat så goa, kompetenta människor, framför allt Ingeborg & Bjorn, men, Hur skall jag överleva utan att skämmas ögonen ur mig... :S



RSS 2.0