Lussebulle och första advent


Idag är det första Advent!
Första ljuset brinner och i många fönster ser man julstjärnor och ljusstakar, det är så mysigt.
Vi har ätit Lussebullar och lite senare efter maten blir det ostkaka. Imorgon får det bli dubbla träningspass på njoy.
(Malin, den kommentaren var för din skull=D)

Vi var på Plantagen förut och köpte Julblommor, julsaker och en Julgrans-En till mig :) En Julgran tar upp lite för stor plats hemma hos mig. Senare blir det julpynt och "Pimp my Julgrans-En", det ska bli oliiiidligt spännande, bild kommer, håll ut.

Countdown to BI R T H D A Y: 4 Dagar.
Countdown to B I R T H D A Y Parteeiii: 6 Dagar.
Weeeiiii

a blue eyed boy meets a brown eyed girl

*Äter cashewnötter och valnötter*
Jag måste sluta stressa. Slutade jobbet kl 15.00 efter en hetsig dag. Alla skor från leveransen i torsdags stod i princip ouppackade, och det tar en väldig tid att packa upp varenda dojja, tömma på innehåll så som plast, papper etc, prismärka och sen koordinera ut i varje garderob i butiken. Upp och ner, upp och ner för alla trappor (zara är tre våningar inkl källare)..puh.

BodyPump kl 16.30, innan dess stannade jag till förbi Wedins som säljer ut alla skor dom har *gnuggar händerna*, stressar hem(med en stor påse), hinner äta ett äpple och dricka vatten och sen ut igen. Hatar att träna när man är alldeles varm inombords av att ha stressat.

Mat hos Mamma och Pappa på kvällen; Italiensk Plockbricka med kallskuret, frukt, ostar, kex, potatisgratäng mummis

Jag, Nordin och Min bror planerade in att vid jul ska vi åka hem till mina föräldrar och ha julvaka dagen innan julafton med filmer och tv-spel, sova över där och fira julafton och sova där igen på julafton. Myyyysigt.
(Här skulle jag lägga in en passande bild till ordet JULVAKA, så jag sökte på google efter just det, och fick fram denna. .... Håll till godo)   


Nu lägger jag ner skrivandet för ikväll
.. Back to Pirates of the Caribbean på kanal 5

Sockor och Julisar

Jahopp, här sitter man med en Alpro Soya 'macchiato" i handen och tycker att det är ganska mysigt att kura ihop sig i soffan när det stormar ute. Imorse när jag var på väg till jobbet stormade det upp så mycket att min cykel vajade till höger, höger, höger, och så upp på trottoaren..

Jag vet inte om vajade är ett korrekt ord, eller om det ens är ett ord. Men ni förstår vad jag menar.

På vägen hem från jobbet blåste det inte lika mycket, men ändå lyckades nästan 2000:- blåsa bort från mitt bankkonto,, köpte julklappar och a little something for myself.. okej, three little somethings for myself.. =)

Jag kan inte säga vad det blev för julisar,, men till mig blev det ett par svarta tighta byxor och en lika tight topp från Zara och vääärlds-mys-söta lårhöga svarta sockor med en rosett högst upp från Indiska. Dom är så höga att dom nästan når upp till mumindalen.
Dom ska jag hoppa ner i ikväll efter träningen och duschen. Ett par kort-korta mysshorts, en hoodtröja och sockorna.

Nu är det snart dags för dansträning, that's hot!

En helt vanlig onsdag

Nu är jag trött!
I Förmiddags sprang jag ut och handlade på morgonen och tittade på Top Model på TV samtidigt som jag åt frukost, myyysigt. Skönt att inte behöva stressa till någonting för en gångs skull. Trodde jag .. Pappa skulle hämta mig 11.15 och klockan var redan 10.45,, sprang upp på stan för att gå in på Indiska och köpa en mörkgrå pennkjol samtidigt som jag pratade med Anja i telefon, och vips blev klockan 11.15.

Pappa och jag åkte till Stadium för att kolla på vinterjacka till mig, sen LAGER 157 där det fanns en jättefin väska för 1499:- (nedsatt till 500:-) som jag skulle kunna ha som ultrasnygg träningsväska.
Vill du ha väskan, så får du den  /Pappa
Vi kan kolla i fler sportaffärer innan /Jag

Jag = Dum i huvudet.

Lunch tid.
Jag åkte hem till mina föräldrar och lagade Stekt Lax med färskpotatis och sås till mig och pappa.

Klockan 17.30 betyder alltid BodyCombat på onsdagar, och idag var jag extra peppad. Men 16.15 ringer jackie från Njoy och berättar att Combaten är inställd pga magsjuk tränare, det blir istället BodyPump. Fuck. Men det får gå ändå.

Kör BodyPump en timme och maxar med en timmes AfroDance direkt efter. Mina muskler värker.
Hemma igen kl 19.50, lagar köttbullar samtidigt som jag lagar mer Laxfile tills imorgon OCH lagar även kvällsmat till mig själv. Now that's successful Multitasking.

Nuuuu ska jag snart titta på Design Simon och Thomas. Jag missade ju det i måndags eftersom jag jobbade.. tacka vet jag WebbTV =D
På tal om det, spana in http://kanal5.se/web/guest/webbtv/-/k5videoplayer/playlist-name/Boston%20Tea%20Party%20205/none/ när Filip & fredrik blir fulla på jobbet. Me love Filip&Fredrik.

 

OH MY GOD,
har Leilas Jul på TV i bakgrunden, hon häller i Marabou mjölkchoklad + Tjocka nougatbitar + Nutella i ett vattenbad och smälter det. Sen ska hon ha i cornflakes och göra godis av det. *Dreglar*


I <3 KAFFE

Har nyss kommit hem från Universitetet, maten står i ugnen (sjömansbiff) och bredvid står massa grönsaker som ungsrostas.
Hade lektion imorse och föreläsaren Laura kommer ursprungligen från USA och har en toalettsrulle's längd av meriter och utbildningar bakom sig. Hon är otroligt bildad, och det är så skönt att lyssna på henne när hon pratar sin svengelska blandat med riktig amerikanska, inte någon svensk föreläsare som försöker sig på en brittisk brytning.

Tills nästa vecka fick vi i uppgift att läsa igenom ett antal sidor, tror det var tresiffrigt till antalet *suck*
Vi ska även börja skriva på uppgiften till seminariet om två veckor, som utför 30% av slutbetyget + min andra kurs vars uppgift skall vara färdig på min födelsedag 4 december, greeeeeat. Tack för den. *Eldar upp datorn*
 
Det är snöstorm ute, jag gillar när det snöar, men då ska det vara stooora snöflingor som sakta dalar ner från skyn, så pass att man nästan kan sick-sacka mellan dom när man promenerar. Nu är det små, små snöflingor som piskar en i ansiktet istället.. tur att man har raster på universitetslektionerna så man hinner springa bort och köpa Kaffe för att värma sig. Små söta muggar med ett "I hjärta Kaffe" på framsidan, man blir varm bara av att titta på dom =).
 

Kebabrulle och Charlotte Perelli

Igår hade jag och Lisa myspys-kväll med julbak och julsånger a l'a Charlotte Perelli. Lisa hade fått CD:n av pappa LaHall så vi tryckte på play och julmyset var igång.


Vi bakade Pepparkakor
.

"Ellen har du någon kavel?"
"Nee,, jag har bara en med taggar på som man har till knäckebröd.. det kommer inte funka"
"Jag har inte heller en kavel..vi kanske kan ta en termos??" =D

Vi köpte två pepparkaksdegar och virade smörpapper runt den ena (oöppnade) degrullen och använde den som kavel, det funkade ganska bra. Men de blev lite väl tjocka kanske =P Lisa gjorde "L" pepparkakor, och jag gjorde runda med hjälp av ett drinkglas. Fantasifullt.

 Lisa och kotten.


Vi bakade även Dajmrutor och åt upp halva marabou-mjölkchokladen innan vi ens hade börjat. Gott blev det. Men jag tror inte Leila ("Leila Bakar") kommer att ringa oss any time soon.. De blev kanske lite för mjuka.

Slutligen, Knäck!!
In med grädde, socker, sirap i micron, och så KÖR! Det höll på att koka över tre gånger. I med hackad mandel och ner i knäckformar. Mummiiss! Fan va mandlar jag åt innan vi var klara med knäcken.

När vi var färdiga kom Lisas pojke hem med två grabbar och käkade kebabrulle och fick avnjuta den tillsammans med Charlotte Perellis "Å så kom snön".

Kvällen avslutades med; Max!

Imorgon ska jag och Lisa träffa en personlig tränare och köra en timme i gymmet tillsammans med honom för att få våra egna personligt anpassade träningsprogram, efterlängtat efter en sån här kväll.


He tastes like you, only sweeter

Härliga Torsdag.
Jag gillar Torsdagar.

Det betyder sko-leverans, jag hittade ett genast par svarta stövlar på TRF med brun sula och klack *biter ner naglarna i frustration*.
Åkte hem och kikade på sista inlämningsuppgiften i Bostadsjuridiken *Biter på naglarna ännu mer* fuck it va svår den var... måste börja med den... imorgon, nu ska jag och nordin titta på film som JAG har bestämt.

Körde BodyPump idag och jag och Lisa valde att testa BodyJam direkt efter.. det var riktigt kul! Dansa rumpan av sig, eller nästan iaf, det kommer jag fortsätta gå på. Precis vad jag behövde, ytterligare ett kul träningspass att kombinera med alla andra redan superroliga träningspass..*beslutsångest-slut på beslutsångest-lösning-går på allihopa* mohaha.



En sak till som bidrar till en skön torsdag är lite solning direkt efter träningspassen kombinerat med kvällsmat. Inte i solariet, utan så fort jag kom hem, framför "Du är vad du äter" på TVn. Det är ett bra program oavsett var Nordin säger.. för att man lär sig vad man ska göra för att må bra - och det vill väl vem som helst?


Nu ska vi ses på film. Madagaskar. Ja jag sa ju att jag valt film och då blir det en mysig sådan. När nordin väljer blir det antingen Rocky.. eller Rambo,
".. kul grupp"(Persbrandt).

Fel skor att stressa i..

Bytte jobbpass med Lisa idag för att inte missa ett seminarium på universitetet. Så nu måste jag jobba på fredag istället för att vara ledig, skit oxå.. Fredagar är en av de bästa dagarna att vara ledig på..

Sprang upp på stan en timme innan bussen för att kika lite i butiker, köpte min födelsedagsklänningZara och sprang till bussen i mina petite svarta kilklackskor från H&M, jättesöta a lá strl 35 (ser ut som det är strl 35 i alla fall, men jag har 38).
Stressade till klassrummet, lääääängst bort i Långhuset såklart. Sen börjar de ta mig fan snöa(!) Det hade jag inte skrivit upp. På vägen tillbaka från universitetet höll jag på att frysa rumpan av mig. Hatar att frysa. Och jag gör det så lätt också.. typiskt. Nu har jag absolut ingen känsel i någon tå what so ever.. men det hindrar inte mig från att ta en liten extra tripp till AliBaba för att köpa cashewnötter och torkad ananas, mummis =)

Äntligen hemma. Packar ner träningskläder. Lagar kyckling och hemmagjorda potatisklyftor tills imorgon. Dricker varmt kaffe med soyamjölk och kikar på Top Model.
Dags för BodyCombat och jag är peppad som fan. Min söta Lisa ska också vara med. Men då är det en kille som står längst fram och tror han är Bruce Lee.. Man ska egentligen sparka i knähöjd ungefär, vissa som gått på många pass kanske sparkar i revbenshöjd, men den här snubben sparlar ÖVER huvudet. Och efter varje slag "HUUUH!!!",,,,, "HUUUUH!!!". Kunde inte hålla mig för skratt, inte Lisa heller för den delen..

Jag ska ge ett litet decemberlöfte (det är ungefär som ett nyårslöfte.. fast mycket bättre.) I december månad blir det att käka mycket av Lussebullar, choklad-askar och pepparkakor, men till den 31a december ska jag ha väldigt hårda magmuskler. Kanske man kan kalla det för en paradox..

Let the beat control your Body

Bara lite mer än två veckor kvar tills min födelsedag, jag är som ett litet barn när det handlar om ens födelsedag. Och jag har hittat min födelsedagsklänning tror jag. Vi fick in den på leveransen på Zara idag, Svart, lite glansigt tyg och tight med ena axeln bar och en rosett man knyter på andra axeln. Lovelii.

Trots att jag är hur trött som helst och benen värker sitter jag och småstudsar i soffan, lyssnar nämligen på samma låt som när vi kör sipups & armhävningar som sista övning på BodyCombaten,, och då är det svårt att sitta still, me like, it's so hot.
http://se.youtube.com/watch?v=OpABg-_8h7g


Det är inte mycket som slår en dusch efter träning. 2 timmars träning i rad är tungt, en varm dusch och kvällsmat är bland det bästa som finns då.
Havegrynsgröt med mycket kruskakli, kanel och äpplemos + 2 mackor + 1 ägg + 1 liter vatten. Man mår så himla bra efter det, sen lite Design Simon & Thomas på TV, haha jag gillar verkligen det programmet, det är så mysigt =)

Nu ska jag snart plugga lite i en timme ungefär.
Får verkligen inte missa Filip & Fredrik på 5an kl 22.00 och till det ska jag ha en smoothie gjord på Vaniljyoghurt, mango och jordgubbar. Mums.


Söndagsmys


Jobbade på dagen tillsammans med Lisa och Rima, den bästa trion, och har precis kommit hem från mina föräldrar där jag och Nordin åt middag. Lilla vovvsingen Mary är så himla stor nu, 7 månader gammal och hon blir så exalterad när vi kommer och hälsar på. Hopp upp i famnen - rusar bort mot soffan - rusar tillbaka - rusar bort till soffan - hoppar upp - far omkring i soffan och har ner alla kuddar - och så ner igen .. ja ni förstår resten. 
 Mary


Igårkväll var jag och Fia hemma hos Nathalie och fixade håret. Snyggt snyggt, Nathalie är den bästa frisören. Tips: Gör ett besök hos henne på salongen inne på Marieberg. Sen skulle jag och Nat till Frimis, skoooj skoooj, dricka vin och fixa oss hemma hos Nat och vandra ut. Dansa och toka oss.
"Asså Bosnier, Kroater och Jugoslaver är, typ, såhär ... beiga!" /Nathalie. 

Men bry er inte om det citatet, Nathalie menar alltid väl med allt hon säger =P
Två tidigare citat Nathalie klämt ut sig är bland annat när det kom två engelska kunder som ville klippa sig,,  " aa You can hänga av Er over there"  och när vi hade förfest i Nat's gamla lägenhet så ropar hon ut ifrån badrummet
"Är ni hungriga!?!? ....... För det ligger massor med Makaroner och Ris i slasken, det är bara att ta !!" 

Nu har jag lagat Punjene Paprike som står i ugnen så nu ska jag titta på Ensam Mamma Söker och äta Naturgodis =D


Nordins toffs är såld nu, 20 000:-. Usch.

and theese are, fuck me some enormous panties ...

Sitter och tittar på Bridget Jones Dagbok efter en ganska lång dag. Ledig dag från jobbet innebär inte ledighet för mig. Har fixat lite hemma, handlat mat med pappa, lagat Lax, pluggat på Bostadsjuridiken och tränat en timmes BodyCombat följt av en timmes Core,, det kryper lite i benen och jag är ganska så trött nu.. Jäkla shit att det inte är så mkt bra på TV.. Får återgå till bostadsjuridiken.

"Theese are a some silly little boots.. and theese.... are.. fuck me some enormous panties..." :D /Hugh Grant

Igår kväll kollade jag på "Dr Åsa", där de pratade om rökning. Fy fan va äckligt. De berättade att kroppen egentligen inte ska ha kapaciteten att dra in de påtända tobaksgaserna som finns i en cigarett, men av någon anledning så går det ändå. Våra lungor är väldigt elastiska, och tunna.. och när vi rökt en viss tid så blir lungväggarna hårda och
får svårare att vidga sig, detta kan liknas vid en våt gammal baddräkt som torkat till och när man drar ut tyget så knastrar det. Sen som alla redan vet, så har vi flimmerhår i näsa och nere i halsen som rensar bort damm och smuts så att det inte hamnar i våra lungor,, detta försvinner med tiden ju mer man röker och allt damm hamnar alltså i lungorna.

Om du vill göra ett test på hur det kan komma att kännas när du andas om du fortsätter röka; Sätt en klänypa på näsan och ett sugrör i munnen. Gå i trappor uppför flera våningar, så många du orkar, och andas genom sugröret. Så kan det komma att kännas.



Mina nära är mitt hjärtas Core.

There's no limit ..

Tisdag 11 november. Snart min födelsedag.. visserligen över tre veckor kvar (4 december) men ändåå, Jag älskar o fylla år!
Min tidiga önskelista:
* Träningsset Adidas, byxor och jacka i svart/guld. Finns på InterSport för 699 pix per del, som hittat ;) Jaja. ska man mysa omkring hemma kan man lika gärna se bra ut medans man gör det. =D
* Smink & Presentkort från min all time favourite shop - Make Up Store.
* Presentkort från H&M och Zara. Why not. Kommer alltid till användning.
* Fransklänningen från H&M i svart. snälla snälla ge mig!! Den är slut nu, men jag hoppas den kommer in igen, me love!!
* Desperate Housewives Box 4, har redan de tre första boxarna. Vet inte ens om 4e boxen finns ute. Men jag vill ha den iaf. =P

Idag var det lektion på universitetet. Läraren vi har är advokat och hennes engelska är perfekt så det är otroligt intressant och lärorikt att lyssna på henne, måste komplettera med att läsa 5-6 olika engelska texter till nästa vecka, börjar bli stressad redan nu ...

Kl 16.05 =  Fröken Lahall (a.k.a calidora.blogg.se) ringer och vill bli peppad för att gå och träna,, jag hotar med smisk och stryk och hon följer tillslut med. Förstår henne, efter en dag på jobbet är det inte alltid man är 100% peppad.
kl 16.45 = BodyPump!! Smyger på 2,5kg extra på vardera sida på Lisas stång när vi ska köra biceps.. Kommer även på henne när hon spanar in min rumpa i spegeln, haha, fast då går det jämt ut eftersom jag kollar ner i hennes urringning när vi kör Core. efter BodyPump följer spinning. Trodde att jag skulle dö av andnöd. Men Ulrika är perfekt som spinning-instruktör så att det av någon anledning går ändå, trots att alla krafter är slut. ".. jag heter som sagt fortfarande Ulrika, även fast vi har bytt sal." "..När det svider i ögonen av all svett så vet man att man har fångat upp den rätta spinning-andan"

Nu väntar lite mer plugg och sen Desperate Housewives.

Bragokex med Choklad

Igår firade vi Nordin som fyllde 25 år. "Grattis älskling, nu är det bara 5 år kvar tills du fyller 30!!!" ;D
Nordin kom hem efter matchen med en död ekorre i ena handen - eller nej, förlåt, det var hans avklippta hästsvans som var makalöst lik en död ekorre,, Han hår klipptes med en kökssax i ÖSKs omklädningsrum, nu har han 5 cm längre hår på ena sidan.

Nordin fick presenter av mig på morgonen, Han fick en snygg dvdbox, tröja från Zara (Organic Cotton), två mössor och en Cykel! Japp! Ellen är generös :)

Vi hade fest hemma hos oss på kvällen,, Ett helt gäng med ÖSK-killar, min bror, Ronnie och Fia va här och firade.
John Alvbåge la ut nordins avklippta hår på blocket, mums. Tror någon dum jävel erbjudit ganska mycket pengar för den. Säkert nån Pervo-gubbe som tänder på hår. usch.




Sen gick vi till Björnstugan och jag & Fia hade såå roligt på dansgolvet, Fia e så jäkla rolig,, hon kände DJ:n och ville ha en annan låt att dansa till, så mitt under låten stannar hon upp på dansgolvet, försöker få ögonkontakt med Olle (DJn) och skräckfilms-skriker "OOOLLLLLLLEEEE!!!!!", han hör inte.

Det var en kul kväll och nu är jag seg :( måste peppa upp mig för BodyCombaten som börjar om en timme, typ. Visst ser det kuuul ut --->



Pepperonin ligger fortfarande kvar i trapphuset. Jag tänker inte ta upp den.

Det ligger en pepperoni i mitt trapphus...

Det är sjukt vad jag har varit stressad idag. Jag gick upp 08.00 imorse, min lediga dag - yeah right, jag och LaHall körde BodyPump kl 09.00 och ta mej fan så skadade jag svanken något, typiskt. Men jag la på lite extra vikter så jag är ändå lite stolt. Tog för övrigt mig friheten att överraska Lisa och fota henne efter att hon duschat och bara stod i sina trosor..



Jag ligger i Lä.. fan Lisa sluta med Gainomaxen efter träningen.

Vi åt även frukostbuffé på Java direkt efter passet. Gooottt goottt, Mums.

Sen åkte jag och pappa till lite olika butiker för att köpa present till Nordin som fyller år imorgon :o) När vi äntligen var klara så fixade jag ytterligare en present, då var jag tvungen att ringa upp pappa och be honom åka med mig till ytterligare en affär.
Äntligen inne i stan igen.
Måste åka ut IGEN, köpa farsdag present + gå in i två butiker till. och sen Sola på videobiljarden. Jag var inte hemma förens 16.00 - och jag gick hemifrån 08.00. *ZZzz* spänningshuvudvärk. Tror att en varm dusch ska hjälpa - det gör den.
Går ut från duschen och mobilen ringer, det är nordin "Vart är du, jag och din pappa ska åka bil hem till dom nu, ska du med???"

*står i enbart duschhandduken*

"jaja, jag kommer väl då.." *suck*

Det ligger en pepperoni i mitt trapphus. Det är Nordins. Han åt pizza för 7 dagar sedan, för 6 dagar sedan slängde han pizzakartongen, och sen dess har den legat där. När jag kom hem den dagen såg jag den ligga där liten och ynklig i trapphuset och jag tänkte "Jaha,, Nordin har slängt pizzakartongen idag ser jag".... Han gjorde samma sak för flera veckor sedan då han slängde en annan pizzakartong, Men då låg pepperonin i trapphuset istället..


I'm a thief in the night, and I'll come and grab you ..

Imorse ringde Lisa mig, klockan var väl ungefär 06.15. Go morrooon!! Vi skulle gå på Yoga tillsammans kl 06.45.
*Sägs med yrvaken röst* "Nee jag sov med min och nordins kudde under huvudet inatt
så nu är jag helt sne i ryggen, aaaj aaaj",


"haha vilken tur säger" Lisa, "..för ja orkar inte heller". Det var helt enkelt för tidigt. Nästa gång my love.

Jobb och skoleverans, vill genast ha tre par nya skor som kom imorse, snabb huvudräkning 549 + 679 + 799 = .2027. Inte så farligt, eller?
 
Efter jobbet, Shopping med Pappa. sen Bodypump.


Nedan följer några gamla Citat som jag vill dela med mig till omvärlden.

*Ute bland folk, Adi pekar på en Kille som går förbi och säger högt..
- That Jacket makes ME Look cool, And cool I'm Not! :D

Jag och Anja är på Förfest och ska precis gå. En kille står och psykopat-glor på oss, när vi ska gå staplar han tillslut fram. Han tar tag i Anjas linne som hon har på sig och säger med full, exalterad röst
- Är det Maskintvätt!!?? :D


När Fia precis hade flyttat in i sin lägenhet, och då brukar man inte ha ordning på allt från första stund..
"Jag gjorde bakad potatis igår, det tog FAN 30 min.. MINST.." /Fia
"Vadå? Gjorde du den i ugn? Gör den i micron, tar ca 5-6 min ist.."/Jag
"Neeej jag VILL göra den i ugn..... jag har INTE bråttom...."/Fia
"..Fia har ingen Micro" /Anja, i bakgrunden :D

trött trött trött ..

Det har varit en lååång dag.
Jobbade på dagen för att sedan åka hem och skriva lite på en inlämningsuppgift som tillhör bostadsjuridiken och ska vara inlämnad om några dagar, lämnas den inte in i tid kan man bli utesluten ur kursen - mmm, det är hårda bud. Stressen ligger i bröstet och det är en faktor som bidrar till tröttheten något.

*Dricker Kaffe med Alpro soyamjölk och tittar på Top Model på 3an*

Klockan börjar närma sig 18.30, och då är det dags för en timmes Afroträning på Njoy. Dansträning med afrikanska rytmer och rörelser, väldigt roligt och jobbigt! och VARMT! 40 personer i samma sal bidrar till syrebrist så det står härliga till, och när man minst anar det så är det någon jävel som fiser(!) ... stanken lägger sig som en dimma (har mina aningar att det var någon framför mig), men den försvinner på några sekunder.

Kör BodyPump-passet i 60 min direkt efter och när allt känns på topp, ja då är det någon jävel som fiser IGEN(!) Mitt under triceps-låten, då man är som mest utmattad och har lagom svårt att andas.. tack för den.

Hemma kl 20.45. Hungrig? Skoja Inte. Så har man en sambo som är hungrig samtidigt som man själv, han är som en jätte bebis. Han får mat. Och jag äter världens nyttigaste kvällsmat; Havregrynsgröt, knäckemackor och smoothie gjord på jordgubbar, Soyamjölk och Havremjölk. Bästa grejjerna efter träning. Och nuuu är det dags för plugg igen - när jag kollat klart på
"Design; Simon&Thomas." 


Fler bilder från Halloween, ta dom med en nypa salt för de gjorde vi, och kuuuul hade vi..
  







Halloweenfest -08

Släng er i väggen ALLA,, vi hade så grymt kul igår jag och mina tjejer. Helt sjukt roligt faktiskt. Sitter framför TVn, har precis gottat mig med Ben&Jerry glass så det står härliga till och ser tillbaka på gårdagen.

 

Anja kom hem till mig halv 8, vi gick och mötte ronnie och knackade på hos Daddy Mätz, partajjet var igång! - Tog 7-8 minuter innan han hörde porttelefonen för det var så sjukt hög musik.

Korka upp - skål! 

"Ellen du kommer alltid att heta 'Persbrandt' på min mobil. Förutom när du blir gammal och får rullator. Då kommer du heta 'Persbrandt med rullator'. / Anja


Vi gick till björnstugan, där det som vanligt råder köttmarknad så det står härliga till. Går man igenom en folksamling så kan man räkna till en 5-6 olika taffsanden på olika delar av kroppen. You guys really know what women wants ...

Bäst av allt; Buuurger king! Ellen, Anja Fia + 2 påsar med maat, dippsåser, king wings, chili cheese yes everything, och övernattningsfest hos mig. 3 heta brudar i samma säng, jag och fia låg rumpa mot rumpa medans jag kliade anja på hennes rumpa. Myyyspys =)


RSS 2.0