Höst med mysfaktor



Har du haft sex idag? "Nej jag slapp!"

Helt underbar är hon.
Min Anja. (<-- Klicka)

Time to get serious.

Jag kom över en intressant liten artikel i en tidning igår, ett test på en träningsväst som ska göra så att skulderbladen pressas samman och hållningen upprätthålls.
Året julklapp, ärligt talat :).
- Västen tvingar fram rätt hållningsteknik och drar tillbaka axlarna för att uppnå en god andningsteknik.



Det första man ser på en människa är faktiskt hållningen och det är extremt viktigt att man håller en god hållning; det ger dig stark rygg, andingstekniken upprätthålls och man andas "lättare", minskar eller tar bort ryggproblem, domningar och stickningar i händer och armar försvinner och man får en förbättrad rörlighet i höften.



Så om man inte satsar all in för att kunna agera Ringaren i Notre Dame och If I could offer you one piece of advice.. sunscreen would be it Sträck på er för helvete!

I, Robot.

kl 08.36. Tittar på mobilen, två missade samtal - Frippe Mob.
Igår fick jag ett sms där det stod "Orkar inte träna imorgonbitti, vi kan höras lite senare"/Frippe.
Okej, det är lugnt, jag är inte långsint. Men gör inte om det. ;)

Kl 08.37.
Jag
: Hej, vad gör du? (hör att han borstar tänderna) Du hade ringt??
Frippe: Ja, jag tänkte att vi skulle gå å träna..(?)
Jag: Ehm, okej. Kom då!
Frippe: Men, hinner vi? Passet börjar kl 09..
Jag. KLART vi gör. Hoppa in i bilen och kom bort hit på en gång. GASA!!
Frippe: ..gå ut på direkten!

5½ minut senare hör jag hur någon totalgasar förbi huset och stannar utanför dörren.

60 Min Bodypump, utan någon näring i kroppen förutom en halv hand Cashewnötter som jag lyckades få i mig, med samma vikter som jag vanligtvis brukar köra med trots en veckas "träningsuppehåll" (på mitt språk betyder det att jag varit sjuk i 7 dagar, men tränat lite då och då fast "försiktigare", med grym hosta). Jag blir som en robot.




Solning, shopping och NU(!) äntligen - En kopp Té, mörk choklad och min laptop i knät med nya Gossip Girl avsnitt. Nersjunken i en stor svart fotölj.
Mys Deluxe. <3

  

Put on Replay


<3

LängtarLängtar.
Oslo C - Örebro C 13/9 kl 07.25.
Ska äntligen få träffa mina älsklingar!!


O-town in pictures

Jäkla Emelie ;) (btw, we love you), hon la in Gossip Girl säsong 1-3 på min dator eftersom hon är fast beslutad om att få mig att konvertera över till hennes sida. Tidigare har jag inte sett ett enda avsnitt av den serien.... nu är jag inne på säsong två.



Skulle egentligen bara ha sett ett eller två avsnitt för att göra Emelie glad, men det är ju såå braa så det går inte att sluta kolla!

Därför, istället för att skriva en massa text, så får ni en kort uppdatering av O-town, in pictures. Enjoy. Så kan jag fortsätta titta på... ehm, min serie.


Mina fina flickor


Funky Fred, min bästa zumba-vän :)


Underbar nr 1,2,3,4,5,6....


Roy klippte sig i fyllan. Smart drag honey! :)


Matshopping med Roy tar aldrig bara 5 min, och här är bildbevis på varför..

Save some trees, get a blog

Okej, dags att göra en liten update och den här bloggen har inte varit up and running for a while så varför inte kickstarta igång den.


Jag, goingen Lisa Lahall och frugan Emelie Tavander bor alltså i Oslo, på Pilestredet, i en väldigt fin lägenhet belägen cirkus två min från en av Oslos shoppinggator, Bogstadsveien.
Lisa och jag lärde känna varandra under ZARA-tiden och Emelie raggade vi upp i Oslo. Hon bodde faktist två våningar upp men var just på väg att flytta ut, vilken jäkla tur vi hade för hur GO är inte den tjejen? Helt underbar.

 Men, hur *** hamnade vi i där?

Kortfattat: Oslo kändes som ett bättre alternativ.
Det tog ca 2 veckor tills vi hade fått jobb och 4 veckor tills vi hade fått lägenhet - inte dåligt. Try to beat that Sverige. Jag fick jobb som ass Butikschef på en Interiörkedja samt som träningsinstruktör på Avancia. Jag älskar verkligen mina kollegor som är så snälla och roliga, de gör arbetsplatsen till en fristad.
Prioritet nr 2, efter arbete, var träningskort (jag kan bo i ett tält men inte leva utan träning). 
Heaven also known as Elixia är mitt nya träningsplace och där vistas jag ungefär 8 dagar i veckan.
 

Anledningen till att den här bloggen har gått och självdött är brist på tid. Det finns alltid något att göra och man hinner aldrig med ens hälften.
Vi har fyra galna grannar två våningar ovanför oss, lite längre ner på gatan bor ännu en, och en bit bakom bor en till.. Jobb. Träna. Hemlagad sushi. Myskväll. Grillning. Resande. Vindrickande på terrassen. Fest. Bilturer.





Jag tänkte lägga upp mängder med bilder och berättelser men jag tror det får vänta lite, jag har lovat Emelie att se några avsnitt av Gossip Girl, som jag aldrig sett ett enda avsnitt av tidigare, och eftersom hon så snällt har lagt in dom på min vaio så är det bara att lyda.

Save some trees, get a blog.



RSS 2.0