Happy B-day Konstantin & Nathalie

Idag, Söndag, är jag ledig och tog en skön sovmorgon med min älskling. Första gången på mycket länge som jag sov tills klockan var 9.30, i vanliga fall går jag upp antingen strax efter 06.00 eller 07.00.. ZZZzzzzzZZZZZ




Konstantin fyller 3 år och det var Kalas hemma hos mamma Nathalie,, så fiint det var dukat med hemmagjord tårta, Kakor, kaffe, KladdKaka och massa annat. Till Konstantin tog jag med mig en liten ljusblå skjorta från Zara och en Slips från KappAhl.
Nathalies present innehöll  slinkigt spetslinne från Gina Tricot, Guld/svarta Örhängen från en superfin smyckesbutik på Krämaren, Armband m. Stora strass-mörklila stenar, en Flaska Vin och allt nedpackad i en svart soptunna(!) .. (för flera veckor sedan sa Nathalie hur mkt hon störde sig på sin lilla soptunna under diskbänken, så jag köpte en ny..) Hope you'll like it my lovelii ones =)



Nu ska jag och älskling snart titta på film. Sex and the city. Han har valt den. AA AA AA!! ;)

I wanna make you move, because you're standing still.

Från allra första början när jag tänkte starta en blogg (,, året var 2006,,) tänkte jag nog "hm, ska nog starta något i stil med mode goes shopoholic blogg med en massa tips om nya och snygga kläder och med massor av bilder, men vem klarar? Jo just det, alla som tjänar heltidslön på att just blogga.

Har jobbat leverans idag, tog emot alla nya skor, mama must take care of her new ones  =) Zara får aldrig några fula skor, och DET är jobbigt,, vill-ha-mer! Men alla(!) Zara skor som som jag köpt är väääldigt användbara ( och det säger jag till mig själv om och om igen när jag köper fler par) ;) Mina älsklingaste är såklart Gladiatorskorna, mama loves her babies.


Hann även med en tur till IKEA med Pappa, sen var det dags för workout; BodyPump, för skönt.

Har precis kollat på Du är Vad Du Äter på TV3, Anna Skipper är verkligen grymt fräsch för sin ålder, det måste bero på alla alger hon äter - vart kan man köpa sånt?

Jag har verkligen problem med småätande på kvällarna när jag arbetar med  någon uppgift eller ser på Tv, Frida berättade för mig att hjärnan och fingrarna vill automatiskt sitta och plocka ur en skål och föra till munnen kontinuerligt, det spelar ingen roll vad det är för något man äter, så tipset var att skära frukt i småbitar och lägga i en skål, yeah sure tänkte jag - men det fungerar!

Things to do on your day off

Onsdag, min lediga dag, trots att seminariet är på fredag och man har spenderat halva dagen i soffan med en engelsk text för att plocka ut 'godbitarna' =P så är det ändå skönt att vara ledig.
Sen spenderade jag lite tid med my secret lover, Miss LaHall, vi svettades tillsammans på BodyCombaten - och SOM vi
 

svettades, utan överdrift var det säkert 35 - 40 grader i träningssalen, mm mm MMMMMM, mums !

Bättre var det sist vi körde Core tillsammans, svalt, härligt, och jag kunde se ner i Lisas urringning under heela passet eftersom jag hade min pilatesboll framför hennes ;)

Aaanja kom heeem för jag längtar efter diiig. Och nästa helg är du här. 
Vi har spånat efter lite Halloween utklädnader, funderar på att klä oss så att det hör ihop. Tjuv och Polis? Djävul och Ängel? eller så blir det helt enkelt det vi tänkte från början; Beck & Gunvald.


 


RSS 2.0