Min vän, Nathalie.

Vaknar 03.50 och tittar på mobilen.
Två missade samtal, två meddelanden.
Ett av de är mobilsvar.

Av någon anledning så ringer jag upp mobilsvar, halvt sovandes, och hör Nathalies röst i bakgrunden.. det är lite svårt att höra vad hon säger, eftersom hon pratar med någon i bakgrunden, så jag trycker mobilen hårdare mot örat.
Då talar hon plötsligt rätt in I mobilen
Hon: Är det du som är ***** !?
Någon: Nej men jag är hans bror..
Hon: *Gallskriker* AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH iiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Om någon har hört Nathalies röst så vet ni att den SVETSAR sig fast långt inne i örat och lämnar ett dovt tinnitusliknande ljud minuterna efter..

Time of death me being totally awake, and not able to go back to sleep.
03.57.




Nu ger jag upp och drar och tränar istället.

Oh no!

Följande inlägg återspeglar ett av de I-landsproblem som jag brukar stöta på.
Oftast utspelar sig dessa hemma hos mina föräldrar..

Fredag kväll.
*Pappa häller upp en öl av märket Zlatopramen*


Han
: Vad är det här?? Mörk öl!? vad i helvete.. *tittar på flaskan*.. nu har jag köpt MÖRK öl!
Jag: Av misstag? Det var ju synd, köpte du många?
Han: Ja, 10 st! ... *tar en klunk*.. HELVETE. Jaja, det är ganska gott det också... *mumlar* Vilken tavla.. Och dom kostade lika mycket så jag tänkte väl inte på det. *Tittar på flaskan* Den är ju svagare också! Vad i helvete..


Min pappa är toppen :)

Replay

Om och om och om igen spelar jag den här låten i min mp3..


 

Den är ju vansinnigt bra.

..Just because, the people in the crowd are watching us.. but we don't give a damn what they say ...

Lil Wayne - my secret crush.

Det bästa av allt är nog att den är, på sekunden, så lång som det tar för mig att åka till gymmet. ;)

Roadtrip

Fredag kl 10.20 - tåget försenat med 25 min.*fuck* - tur att det inte var inställt, som så många andra tåg.

När jag, Nathalie & Lisa äntligen gått på tåget väntade en lååång resa till Oslo, tur att den magiska konduktören underhöll oss och killen vi hamnade bredvid var så snäll och gick och köpte grejer åt oss i matvagnen.
Konduktören berättade två skräckhistorier om rökning och sa sedan till Nathalie

"Jag ska utmana dig. Nästa gång vi ses, oavsett när det blir, så har du slutat röka".
Vad var utmaningen med det, tänkte jag. Nat kommer inte sluta röka i alla fall..

På Söndag innan avresa säger hon helt taget från luften "Jag ska sluta röka" - jag har känt Nat i flera flera år och har ALDRIG hört henne säga så. Sen kom jag på att konduktören sa till mig att han kommer att åka med tåget som går på söndag kl 15.48 - det tåg som vi då skulle åka med. Den där konduktören var nog lite magisk ändå.

Väl framme i Oslo blev det en tripp till Gallerian, pannkaksstekning och förfest. Jag som var så sjukt trött tog tag i hela pannkaksstekningen trots trötthet och kraftiga hungerkänslor. Efter 15min lagning (Dom blev perfekta I might add) säger Lisa och Nat "Vi kan ta över en stund nu", jag går iväg och kommer tillbaka efter 5min - då ligger pannkakorna i en mörk, kladdig, hög. Haha snyggt jobbat älsklingar ;)





Fredag kväll blev lite lugnare med vin, förfest och klubben SOURCE - ironiskt nog träffade vi nästan enbart svenskar under hela resan, och första låten vi hör när vi kommer in på SOURCE var såklart en svensk låt. =P




Lördag morgon - sovmorgon i ett sviiinkallt rum. Roy du får se till att inte stänga av golvvärmen nästa gång - Oh wait, that was me. ;)

Jag och Lisa tog en mysig liten promenad i Oslo, så otroligt söt stad, I like a lot.
Dags igen för att dra på sig den lilla svarta, fixa håret, ta med boxen och dra iväg på förfest med massa söta människor - tight som fan, och klubben Luux var grym. Damn det var grejer det!



Dust it + Vin = Kalas.












Vill tillbaka nu.

På tåget

Lisa: Jag måste gå på toaletten, men jag är livrädd för att ramla av när tåget svänger.... okej, om ni hör en dunst får ni komma o hjälpa mig upp. Och ta med ett par rena byxor

Något att suga på

Sugen på något smaskigt? Då är det bara att gå till Gottis och köpa hel ett gäng Camel Balls.
Jag menar; Två spänn för något gott att suga på är väl inte helt fel.
*Bunkrar upp*




Lägg väl märke till att de är "Liquid filled"...
Känner ni hur det vattnas i munnen?

Movietaajm

Snart har både Alice in Wonderland och Percy Jackson premiär, vilket jag inte vill missa. Jag kräver inte mycket, bara godis, bonaqua och att Johnny Depp har huvudrollen - annars är jag ganska lätt att behaga.

Snooooooooooozze

Vilken lååååång dag det har varit.

Gick upp 05.30 (WTF!? Ingen normal tid att gå upp på, såg ut som om jag tagit en pingisboll, sågat den mitt i tu, målat en liten svart prick i mitten på bägge halvorna och placerat över ögonen).
Packade i ordning alla grejer, gjorde mig klar och drog till gymmet - yep, that's right.
Tåget gick vid 08-tiden till Västerås där jag har jobbat hela dagen, jag jobbar som personalansvarig på Change Örebro och syftet med dagens arbete i Västerås var att se hur deras butik ser ut och hur de arbetar - om vi kan anamma deras tillvägagångssätt gällande leveranser, varuplacering etc..


När dagen var slut var det dags att ta tåget tillbaka, vilket alltid är lika spännande då jag har en förmåga att stå kvar på perrongen och muttra surt "Vart i heeelvete är Örebrotåget!!" då jag tror att Sthlm-Gbg tåget inte stannar någonstans på vägen, och framförallt inte i Örebro. Idiot.


Efter en stunds krigande med 150 andra människor som också skulle ha en sittplats hittade jag en mysig sittplats bredvid ett varmt element OCH en högtalare.
Precis när jag snoozat till hör jag ett högt skrikande pling-pling ljud a lá tinnitus
"DING DONG!!!! Tåget anlä-vvsvhvbs vhsbvsj!!!! och vi ber alla passagerare-cbvdhs vbhsfvbdsjs!!!!! var vänliga att- defuchsb vyfsusbv!!!! SF önskar alla en trevlig-csjcws!!!!"


Äntligen tillbaka i Örebro.
Dags att hämta upp cykeln och iväg till gymmet - igen.
Har nu varit vaken 16 timmar, mina ben värker lika mycket som mitt huvud, det betyder att det ärZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzz.

Just another manic monday

Nyss hemkommen från träningen.
Känslan som infinner sig precis innan passets start när musiken går igång och man får en rysning längst med hela ryggraden för man är så sjukt peppad på att få köra igång kan bara betyda en sak - Träningsberoende. And I love it. 

Gymmet kör nu en OS-utmaning;
den som tränar flest gånger vinner.
Tjejerna i en grupp och killarna i en. Guld, Silver, Brons. Det finns alltså bara en sak att göra; Anta utmaningen - det ska iaf jag göra. Sen förlorar jag skitmycket på att dra till Oslo över helgen, men det kanske går att kamma hem ett pris ändå, vi får se.


Nu ska jag baka.
Nybakade scones är Sjuukt gott!



Såg den här videon på Vakna med The Voice i veckan och den är grym. Inte nog med att låten är grym, intäkterna går oavkortat till jordbävningsdrabbade Haiti. 
Man känner Michaels närvaro..

Lahall Lets hit Oszlo

Igår fick jag hem ett trevligt brev från H&M innehållande bl.a. 20% rabatt på valfri vara, passar ju perfekt när jag ändå tänkte katchinga hem denna lilla going.



Så nu är det bara att vänta in våren så den kan användas flitigt tillsammans med alla andra tusentals underbara vårplagg som har ska inhandlas.

Efter dagens styrka + spinning är det dags för belöning, hemmagjord Mangosorbet och nya Beck-filmen.


Och till helgen kommer min älskling hem - då ska vi ha alla hjärtans dag mys med chokladfondue, film etc.
Lovelii <3

Nästa vecka drar jag & min vapendragare Lisa till Oslo.


Spectacular

Twix,
Salta fiskar,
Chokladbitar,
Haribonappar,
Dumlekolor,
Fudge,
Rollokolor,
Choko..

.. Sen var det någon AVATAR-film i bakgrunden på en stor bioduk.
Den var riktigt bra.




Nu blev jag godissugen...

We're the dancers(!!)

Om man bortser från de första 3 sek + de sista 5 sek så är detta ett sjukt roligt SNL-klipp.

Det är iaf Justin Timberlake i baddräkt, so it's a win-win situation.


Se klippet här

Ödets makt

I onsdags var jag fast beslutad att köra ett stenhårt styrkepass - och det gjorde jag. La på extra vikter och fick sota för det dagen efter, i form av ömma ben.
Torsdagens träning fick därför planeras efter dagsform. Tanken var att köra ett kombipass (aerobics+styrka) + corepass (mage, bålstabilitet, rygg).. När jag kommer till träningen har kombipasset bytits ut mot step-pass med avslutande core-del, så jag fick steppa upp och ner för en stepbräda med mina ömma ben och köra coreträning i 85 minuter. Så där ja.

Dagens träning: Bodycombat. Trodde jag. Nu är det inställt och istället blir det KombiStep - ödets makt säger att jag ska steppa tills jag får blodsmak i munnen, and that's what Ill do.
Var det någon som sa Beach 2017?

Ikväll blir det middag & fredagsmys med mina föräldrar <3

Trevlig helg. :) 

Workout time

Dagarna efter helgens bravader blev sega och jag var i princip stillasittande liggande konstant.
Ingen träning sen i Lördags och igår höll jag på att bli tokig.
Jag kan förstå alla som har stora problem att ta sig i kragen och börja träna - och för mig hann det bara gå tre dagar. Igår var jag trött, utan motivation med huvudvärk och soffan var jätte varm och skön + snöstorm utanför fönstret. 


straffade jag mig själv genom att s.l.ä.p.a mig ut genom dörren till gymmet för en timma stenhård styrka. Ökade till och med vikterna något - grymt,
benböjen med +5kg extra,
triceps +2,5kg extra
biceps +2kg extra.



Nu är det snart dags att åka iväg igen och äntligen ser jag fram emot det. När den känslan infinner sig är det svårt att sluta, You're hooked.
Idag - 1 timmes aerobic + styrka och 1 timme Core mage, rygg.


Snart: SoyaKaffe + fruktsallad m nötter yumyum


Ge mig vår nu

Åå jag saknar våren som aldrig förr. Bort med snöoväder och kalla tår och fingrar. Ge mig solsken, solkysst hy och skinnjacka. Nu, tack.



Landet brunsås

Möjligheterna.
Valfriheten.
Känslan av frihet i det stora hela.
Glädjen.


Jag talar såklart om TV kanalernas PLAY-utbud. Helt fantastiskt att jag kan slå på "Halv 8 hos mig" när jag känner att det finns tid, inte när tv4 bestämt att jag ska ta mig tid. - okej så fantastiskt kanske det inte är, men rätt kul program finns det.
(Nej Anja, jag vägrar Andra Avenyn)

Ny favorit:
Landet Brunsås på svtplay.
Programmet finner du här

På åtta program ska de besvara frågan "Varför vi äter som vi gör i Sverige" - En angelägen fråga som kräver spettskompetens i ämnet.

För uppgiften har vi Henrik Schyffert "...skaffa lite pondus, det är lite snyggt också att sitta med jägarväst i EFTERLYST med fruns läsglasögon och prata i sömnen.."
Erik Haag mfl.


Nästa gång ni lagar Tacos, och ni funderar på att köpa en god Guacamole - och därför lägger denna i kundvagnen. Tänk om.

Deras recept består av 1.5 % avocado och resten är tillsatser.
Undrar vad folk skulle säga om tex Arlas mjölk skulle bestå av 98.5 tillsatser och 1.5 % mjölk. Klart missledande reklam och santa maria hänvisar till att det står guacamole mix. Det riktiga namnet borde kanske vara "en mix med spår av avocado".


Henrik lagar dessutom något SVENSKT - JÄTTEGOTT - ENKELT
Du behöver: En svensk limpa. Smör. Ost - ju smaklösare desto bättre, Mjölk och OBOY.

"Var med här nu för nu går det undan. Då tar vi en limpa, ta en brödskriva, gärna i mitten för att få med så lite kant som möjligt.
Ordentligt med smör! Fega inte.
Och så en ostskiva, ju smaklösare desto bättre, gärna skidbacke och så lägger man fingret PÅ osten när man drar för att hålla kvar skivan. Osten får inte ligga på varandra för då kan det bli för stark smak.

Så tar man mjölk och OBOY.
Och här kan jag bara säga The Sky Is The Limit - Har du tid, har du råd, ÖS PÅ.
Skeden ska stå RAKT upp!"


RSS 2.0