Fortsättning följer.. [D e s p e r a t e H o u s e w i v e s]

Till alla Desperate Housewives fantaster där ute - Me, myself and I - ingen missade väl sista avsnittet av programmet där ett flygplan störtade ner på Wisteria Lane och förstörde grannfesten??

Recap - Karl planerade att fria till Bree genom att låta en flygplan flyga över deras huvuden, under tiden som festen pågick, med en banderoll där det stod "Bree, will you marry me??".
Bree fick redan på det och tvingade Karl att försöka avboka planet men det var för sent, samtidigt som planet flög över deras huvuden dog mannen bakom spakarna och kvinnan i planet försökte nödlanda, och kraschade.
Det sista man såg var gravida Lynette som slängde sig över Gabrielles dotter Celia i ett försök att rädda henne och en blodig hand som låg bland spillrorna (alla trodde det var antingen Karl eller Orson då de såg senast i bild på just den platsen där armen sågs..)

Vad hände sen!??

VÅRENS FÖRSTA AVSNITT
Läs inte om du inte vill veta :)

Inget är sig likt när hemmafruarna återkommer i vårens första avsnitt. Förvänta er en orgie i tjockdräkter, grå peruker och tantblusar när Susan, Angie, Lynette, Bree och Gabrielle tänker på hur deras liv hade kunnat se ut - "If" heter passande nog avsnitt 11 på den sjätte säsongen. Specialare som denna brukar höra till seriens mer minnesvärda avsnitt, och vårpremiären är inget undantag.





I vårens första avsnitt får vi följa med när fruarna tänker framåt på hur deras liv kan komma att se ut. Med gråa peruker och vuxna barn får vi se vad några av karaktärerna kan ha för sig om 10, 20 och 40 år.

- Bree drömmer om ett liv utan Orson.
- Lynette föreställer sig en framtid med sonen Patrick, drabbad av en cp-skada.
- Gabrielles döttrar är i 20-årsåldern. Celia testar skådespelaryrket medan Juanita har blivit lesbisk.
- Angie föreställer sig ett liv i fängelse.
- Susan är fet.





Karl är inte ensam om att bli intagen på sjukhus. Även Orson är illa tilltygad, och Bree funderar på hur framtiden kan te sig med Karl som make. Kommer han att lyckas ändra på gamla vanor? Knappast. I Brees version är det Orson som till slut framstår som det rätta valet... Utan att avslöja för mycket, har Bree fantiserat ihop en väldigt gripande död åt en av sina snubbar.

Och om det inte tåras i ögonen där, vänta bara till Lynettes scener. Ett av de ofödda tvillingarna har drabbats av syrebrist, och riskerar att födas med hjärnskada. Trodde du att vi hade sett tillräckligt av den slitna, desperata supermorsan, vänta bara tills hon får en son med cp-skada att uppfostra. Vi bjuds på utvalda godbitar ur Lynettes potentiella kommande år, där hon drabbas av panik inför vad som väntar, senare lär sig att vara stark och positiv, tills Patrick till slut går ur college och tackar sina päron för att de alltid stöttat honom.


Frågan återstår, kommer Lynette någonsin att få uppleva denna framtid med Patrick?
Kan jag hålla inne med en spoiler? Nej! Självklart kan jag inte det.
Barnet klarar sig inte, och Karl och Mona går samma öde till mötes, till både Angies och Susans lättnad. Orson överlever men ett liv i rullstol väntar då han numera är förlamad. Och där är vårens säsong av Desperate Housewives igång!


Kommentarer
Postat av: Veronica

ohnej, jag kommer att störtböla när jag ser det här avsnittet.. det känns i alla fall som om jag kommer göra det.

2010-01-05 @ 23:41:29

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (Bara jag som ser)

Har du en Blogg? Tell me!

Sweet Opinions:

Trackback
RSS 2.0